DETROIT: BECOME HUMAN




Merhabalar arkadaşlar bu yazımızda grafikleriyle oynanışıyla ve sürükleyici hikayesiyle bizi bizden alan yapımcılarının da göz bebeği olan oyunumuz Detroit: Become Human  oyununu ele alacağız.
yapımcı ve geliştirici olan Quantic Dream firması tarafından büyük bir çaba ve özenle PlayStation 4 için yapılmış olan oyun Walking Dead gibi tamamen sizin seçimlerinize göre oyunun hikayesi ilerliyor. Walking Dead'den daha detaylı ve bir çok farklı seçim yapmak zorunda da kalabiliyorsunuz.
Cara,marcus ve connor karakterlerinin kendi hayat hikayelerinden yola çıkarak 3 farklı karakteri yöneterek inanılmaz bir hikaye temposuyla hiç  sıkılmadan sonra ne olacak diyerek oynayacaksınız. söylediğimiz gibi oyun sadece PlayStation 4 içi özel tasarlanmıştır fakat Pc için çıkar mı çıkmaz mı şuanda bir bilgi mevcut değil. Fakat bilgisayarlar için çıksa bile oyunun 41.4 GB olduğunu da söyleyelim. Tabi bu kadar emeğin ve bu kadar gerçekçi bir oyunun düşük bir alan kaplamayacağını düşünmek biraz iyimseerlik olurdu. Grafik olarak da gelmiş geçmiş en iyi grafiklere ve oyun arası sinematiklere ve karşılıklı diyaloglarının akıcılığına sahip olduğu da aşikar. Oyun sizin seçimlerinize göre ilerliyor ve yaptığınız seçimi de geri alamıyorsunuz gerçek hayatı baz alarak da burda da hatalı bir seçimde bununda geri dönüşü olmuyor ve sonucuna da katlanmalısınız. Oyunu bu kadar çok övmüşken birde işin acı kısmına gelirsek bu kadar göz dolduran güzelliğinde iç yakan bir fiyatı var.
469 tl gibi bir fiyata satıldığını da söylemek gerekir. Lakin bu fiyatın yüksek olmasının sebebi de nispeten dolar kurundaki artış olduğunu da söyleyebiliriz. Oyunun bu fiyatı hak edip etmediği tartışmaya açık olsa da biz her kuruşuna kadar hak ettiğini düşünüyoruz. Sonuçta bir o kadar emek ve alın teri var bunları da göz ardı etmemek lazım tabiki de. Fiyatının oldukça yükse olduğunu inkar etmemekteyiz fakat oyunu satın almak istiyorsanız dolar kurlarının biraz düşmesini beklemenizi tavsiye ederiz 469 tl de az bir para değil.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SPECIAL FORCE GROUP 2

SHADOW FIGHT 2

UNKILLED